Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Lotta - 2 augusti 2009 14:49

Så här i slutet av dagen känns det tydligt vilken priviligierad tillvaro vi har just nu. Vi har haft en toppenskön dag, flutit runt i tillvaron och bara softat men ändå upplevt saker.

Förmiddagsfika på expat-gettot Pinnacle Plaza med Ice Latte på Starbucks.

Barnen investerade i varsin ny leksak (förhoppningsvis får vi våra kartonger från Sverige nästa vecka med mer av deras prylar) och njöt av att leka med dem.

Lättlunch hemma och sedan bad i poolen på klubben tills vi var helt skrynkliga och uppblötta.

Leverans av vår nya grill äntligen så snart kan vi använda trädgården lite mer, när utemöblerna kommer vilket kanske blir i veckan.

Cykeltur till grannområdet Dragon Bay för middag på malaysisk restaurang. Kanongott om dock lite i starkaste laget för Norton, men vaddå - ris finns ju i oändliga mängder. Samtidigt pågick en musikfestival i området så vi hade livemusik från ett kinesiskt band under tiden vi åt och värmen sakta lade sig till behaglig nivå.

Cykeltur tillbaka då vi mötte kinesiska arbetare som till skillnad från oss avslutade sitt arbetspass - ett gäng på typ 15 killar åkte flakmoppe (ja, en och samma flakmoppe) hem. Ett annat gäng köpte mat från den lilla tanten på hörnan som kört dit sin vagn med nudlar och grönsaker. Skönt att vi inte är helt isolerade från verkligheten här ute.

Avslutning för familjen TV med "The secret of the baby mammoth" på Discovery Channel - det ideala programmet för Hugo.

Imorgon cyklar jag tillbaka till restaurangen och löser ut oss, kortet funkade inte och pengarna tog slut....:-)


Ovido - Quiz & Flashcards