Alla inlägg den 13 september 2009

Av Lotta - 13 september 2009 03:17

Efter en soft lördagsmorgon utan särskilda planer för dagen kickade grabbarna loss på sina sparkcyklar med grannbarnen.


Kickar och kickar, Norton pratar mest. Sparkar ett par meter och stannar sedan för att sladdra med lilla M eller hennes mamma, sparkar lite till, ropar nåt åt Hugo och stora M och så där håller det på. Vår grannfamilj hade bestämt sig för lunch på Blue Frog i närliggande centrum och M tjatade först till sig att Hugo skulle hänga med, sedan kom resten av familjen Abrahamsson med av bara farten.


Det blev en lång och avslappnad lunch - som vanligt på restaurangerna här i omgivningen finns lekrum och dataspel så när maten avslutats kan slöa föräldrar få en lugn stund. Lugn och lugn, med Norton i sällskapet vet man ju aldrig vad som händer. Han stannar inte i något lekrum utan föredrar att springa runt i restaurangen, snacka med folk och upptäcka allt spännande som finns där. Med jämna mellanrum är han försvunnen och personalen och vi hjälptes åt att lokalisera honom - bakom bardisken, nedkrupen på knä vid en trave ved, bakom en gardin...


Efter maten köpte Hugo Bakugans för sina fickpengar. Det är just nu ett glödhett intresse för dessa "bollrobotar" på skolan och det byts och tävlas febrilt. Så febrilt att bytesaffärer nu förbjudits på skoltid för att undvika konflikter... känner man igen det där från barndomen och "filmisperioden" eller? Kvällen förflöt sedan med Bakugans-pysslande och Hugo och M som åkte roller blades i jetfart på gatan utanför. Jag tror att Hugos skridskolektion i fredags gav honom en extra boost teknikmässigt och nu flyger han fram som ett proffs.



Ovido - Quiz & Flashcards