Alla inlägg den 4 september 2009

Av Lotta - 4 september 2009 04:59

....riskerar det att bli här i familjen framöver.


Hugo börjar inom kort nybörjarhockey med Sports Beijing, som är en förening för expats som vill sporta loss under sin Kina-vistelse. Skall försöka få till lite isträning på söndag ihop med kompisen M som ännu inte testat skridskor på is (är däremot en fena på inlines).


Och Roger skall uppsöka en sportsbar ikväll för registrering i den expatliga som han tänker spela med under hösten och vintern. Ambitionsnivån på ligan är något oklar. Å ena sidan har de en riktig "draft" nästa vecka när lagen får välja spelare, med bottenlaget från förra säsongen som får välja först = precis som det går till i NHL. Så det gäller att prestera om man inte vill bli vald sist! Å andra sidan är det mycket sportsbarer och öl som figurerar i periferin och i söndags såg vi herr HOCKEY himself, mr Plummer som styr upp och organiserar hela cirkusen. Om jag säger så här, det var ett tag sedan han var atlet...


Voj, voj - det blir nog bra till sist bara de kan låta bli att tacklas alltför våldsamt när humöret rinner till. En projektledare med blåtira, utslagna framtänder och spik i höften är kanske inte optimalt. Man vet ju hur det går till i Korpen...


Inatt regnade det som om harmageddon drabbat jorden, gick upp mitt i natten och kollade oroligt alla glasväggar och tak då det lät som om regnet var på väg att slå hål på dem. Verkar dock ha klarat sig bra. Nu håller det på att lysa upp efter att ha fortsatt regna hela förmiddagen.  Regnet är välbehövligt, det är väldigt torrt i marken just nu och snart är den regniga säsongen slut. Sedan återgår Beijing till sitt snustorra normaltillstånd.


Ikväll pannkaka till fredagsmiddag (något oortodoxt) - jag glömde helt enkelt att det var torsdag igår och sönerna bröt samman fullkomligt. Går pannkaka att kombinera med gröna bönor ā la Sichuan som jag tänkt mig från början? Återstår att se.

Ovido - Quiz & Flashcards