Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Lotta - 16 juli 2009 11:55

Nu förstår jag vad bloggångest är - kan inte komma på något varken spännande, udda, lustigt eller tragiskt som hänt idag att skriva om. Vi har varit småbuttra alla tre men dysterheten lättades upp med bad vid 16-snåret.

Snart är det da gs att börja se något av Beijing också, i helgen blir det definitivt en tripp in till stan för hela familjen. Men var början man i en enorm stad med tusentals sevärdheter? Sannolikt börjar vi med en park som inkluderar sevärdheter, i Beihanparken skall man kunna ta en liten båttur också och det låter som en bra idé när temperaturen går över 30 grader vilket den gör hela tiden just nu.

Generellt har vi väldigt lite kläder och saker fortfarande, vi har ju packat ganska mycket i kartonger som skickas separat med flygfrakt men tyvärr får vi inte dessa kartonger genom tullen förrän våra uppehållstillstånd är klara. Och de blir klara tidigast 23/7 då vi måste åka till Shanghai igen för intervju (parvis). Bland annat har vi inga böcker vilket är kris... lyckades dock äntligen få tag på lite barnböcker på engelska när jag var i Shanghai i tisdags, så nu simultantolkar vi från engelska när vi läser för barnen på kvällen, nyttigt och kul på samma gång.

Få se om det händer nåt mer skoj ikväll - annars bye bye och ursäkta det tråkiga inlägget.

Ovido - Quiz & Flashcards