Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Lotta - 11 juli 2009 07:09

Lördag och Roger ledig - dags för lite kvalitetstid med familjen. Självklart fick vi fel yoghurt i alla fall, MED socker, men barnen är ju glada i alla fall. Ovant med en morgon utan aiji som fixat disken och plockat undan, man vänjer sig snabbt....

Anne Charlotte och barnen ringde och frågade om vi ville hänga på och bada och det krävdes ingen betänketid, Hugo var på direkt och även Norton har ju förvandlats till badfisk. Roger tog storpojkarna i herrarnas omklädningsrum - förhoppningsvis fixar det det nu själva nästa gång. Vi hann bada i cirka en halvtimme innan receptionisten kom och sa att Cindy ringt och sagt att vi måste gå hem och ta emot vår nya tvättmaskin - så jag drog hem snabbt som tusan, fick intrycket av att de stod och väntade. Det tog en timme innan de kom och under tiden passar jag på att skriva det här - hoppas den funkar nu!!!!!

Kvällens projekt är att hitta en schysst restaurang, vi får se var vi hamnar. Just nu regnar och åskar det - juli och augusti är de varmaste men också de regnigaste månaderna på hela året - men det verkar inte bli något skyfall av det.

Imorgon försöker vi hitta cykelaffären, känns rätt brådskande att få tag på cyklar så att vi kan röra oss lite mera fritt och framför allt spontant. Tyvärr är det ju inte bara att sätta sig i en bil och säga "kör till cykelaffären", vi måste ha en vägbeskrivning som skall vara nedskriven på kinesiska som vi kan ge till chauffören först, annars är det kört.

Restaurang - det blev japanskt i Kina. Vi hade en toppenbra kväll med god mat och matlagningsshow i eget chambre separée och med egen kock. Bäst är vi alla eniga om var den "brinnande löken" (vill man veta mer får man fråga Hugo).

Ovido - Quiz & Flashcards