Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Lotta - 12 juli 2009 16:12

Med skissad beskrivning och muntlig uppmuntran gav vi oss ut på cykelköparutflykt. Trots all hjälp var vi ändå tvungna att ringa på support - mitt ibland stenhuggare och möbelloppmarknad hade vi svårt att tro att vi hittat rätt. Men självklart visade det sig att vi stannat med taxin ca 50 m från cykelaffären.

Butiken visade sig vara ett veritabelt mecka för cykelentusiaster och vänlig och entusiastisk personal sålde mer än gärna ;-) på oss 2 vuxencyklar + 1 barncykel + 1 barnsadel + hjälmar + lås+ cykelkorg = en bra deal för dem helt enkelt.

Vi tog oss helskinnade därifrån, cyklande i den kinesiska trafiken med Hugo som var stadig som en klippa på sin sportiga bike (jag har minst sportig cykel och han mest sportig hävdar han). På många mellanstora vägar och gator finns det markerade ganska breda cykelbanor, så man märker verkligen att det är ett cykelbaserat land.

Lunchen blev italiensk och på tillbakavägen cyklade vi förbi Hugos och Nortons skola, Svenska Skolan, som såg bra ut. Vi timade cykelvägen hemifrån till 10 minuter - perfekt!

Bad på eftermiddagen tillsammans med kompisarna och sen skypade vi mormor/morfar och farmor/farfar på kvällen.

Åska, blixtar och kvällsregn.

Ovido - Quiz & Flashcards