Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Lotta - 15 mars 2010 07:08

Nu är vi tillbaka på plusgrader igen och det droppar skönt när snön rinner bort. Men tala om att det kom mycket igår, det fortsatte snöa i flera timmar efter att föregående bild togs och på slutet var det sk "dasslock" som föll (mammas terminologi). Buuu!


Men som sagt, idag är det varmare igen och hoppet lever fortfarande. Men snö på söndag innebär ytterligare en vecka med härligt tokleriga kläder när barnen, framförallt Norton, kommer hem från dagis. Det är som om han lägger sig på rygg och rullar fram istället för att gå när han är ute och leker, förstår inte hur man kan bli så maximalt ler-täckt som han kan.


Idag har jag gjort min regelbundna storhandling på Auchan samt köpt en ny baddräkt på Decathlon. Båda barnen förvandlades ju till fiskar på semestern och vi tänkte försöka underhålla den trenden i badhuset på området under våren, lite regelbundet sådär. Men bikini i badhuset känns inget kul så en ny badräkt som håller formera på plats där det behövs krävs för att jag skall ta mig dig.


Var också till blomstermarknaden och inhandlade en stor härlig bukett orange och vita ranunkler för att förstärka vårkänslan ytterligare - hade tänkt ta en bild men minneskortet till kameran och datorn åker med Roger till Nanjing ikväll och blir borta över natten, så ni får tåla er ytterligare ett par dagar.


Då kommer också en bild på unge jedi padawan Hugo som igår var på Star Wars kalas hos kompisen M som fyllt 9 år. Lasersvärd hade han med själv och jedi-kappa fick alla som var med på kalaset i present. Toppensnällt! Bör kunna bli en cool bild.


PS vi har drabbats av myrinvasion, de är väl lika trötta som vi på snöblasket och söker sig inåt. Någon som har några bra tips eller är det bara att brassa på med klassiskt gift som gäller?

Ovido - Quiz & Flashcards