Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Lotta - 16 mars 2010 11:32

En liten uppdatering över bröderna Abrahamsson just nu:


LILLEBROR


Heter:           Stor kille (men lystrar också till Norton, Noti, Notan)

Ålder:        3 år är jag

Intressen:    Cykla, leka med Starwars-kloner, kolla på Tom & Jerry eller nya favoriten Mr Bean på TV samt att "tilla". Tillar gör man i köket, stående på en stol, utrusta med en diskborste, diskmedelspumpen, diverse skålar och fat samt MYCKET vatten och diskmedel. Det blir ganska blött när man tillar och ofta går något sönder, men det är nästan det roligaste som finns.

Kompisar:     Anton och Noel är de klara favoriterna. Agerar gärna "hang around" till storebror med kompisar men får inte alltid vara med. Men Norton!!!! hör man ofta någon ropa irriterat.

Äter:         Det mesta som bjuds på dagis, numera även kyckling och fisk. Dock mera sparsmakad hemma där ris och pasta och grönsaker fortfarande dominerar kosten. Men ibland slår det till med en varmkorv, en bit oxfilé eller en semla


STOREBROR

 

Heter:        Hudo om Norton får välja, annars Hugge, Hugi eller Hugo

(vi tittade för mycket på Mia & Klara hemma i Sverige innan vi åkte hit och kan inte låta bli att kalla varandra Mammi och Pappi, inspirerade av Gulletussan. Barnen hänger med också.)

Ålder:        Varierande, officiellt 8 men vissa dagar en ålder som slutar på

-ton och andra i nivå med lillebror

Intressen     STARWARS - i form av lego eller olika typer av spel. Läsa. Matte

Bygga snöfort, simma, äta lördagsgodis, kolla på Cartoon Network eller favoritfilmer som Snuten i Hollywood.

Kompisar:    Många, just nu främst Truls, Philip och Marcus. Men hävdar

också att lillebror är hans bästa "lilla kompis"

Äter:        Som en häst travar men behåller sin slimmade profil ändå. Det mesta är jättegott, pannakaka lite mindre favorit än tidigare och nu bäst i ungspannkakeform. Popcorn som en flismaskin, sällan har man sett någon så effektivt tömma en skål på så kort tid.

När han blir stor:  Vill han bli FBI-agent

Vill ha mest just nu:  En Golden Retriever-valp....




Fortfarande inga bilder - Roger kommer hem från Nanjing senare ikväll så jag får återkomma imorgon med lite bildgodis. Annars pluggar jag på med ett avbrott imorgon eftermiddag då jag hoppar in som tillfällig biblotekarie på skolbiblioteket. Får väl surfa fram gamla godbitar med Sally så att jag är inspirerad inför morgondagen.

http://www.youtube.com/watch?v=hcYSQ_TIYvo


Ovido - Quiz & Flashcards