Alla inlägg den 19 april 2010

Av Lotta - 19 april 2010 04:38

En liten sammanfattning av de senaste dagarna kanske är på sin plats.


I fredags var Norton på födelsedagskalas hos kompisarna C och K, som arrangerat det i skolans lokaler direkt efter ordinarie skoldag. Toppen tyckte både barnen och vi vuxna. De hade hela gympasalen att disponera så det var grymt svettiga barn  med bar överkropp som fiskade fiskdamm när jag kom och skulle hämta upp Norton - kalaset blev nämligen FF för hans del. En debut som gick alldeles strålande - och tack till A, E och E som råddade alla barnen (3-4 år 9 på ett stensäkert sätt.


Lördagen var kall och mulen. Efter klätterväggen tillbringade Hugo större delen av dagen tillsammans med M och vi andra tog det ganska lugnt. På kvällen hade vi bjudit in  AC, V och J och deras mormor och morfar på middag. Mycket trevligt - har vi inte våra egna här får vi glädjas åt andras mor/farförälrar :-).


Söndag blev betydligt varmare och skönare om än något disig. Hugos kompis T. kom hit och lekte några timmar, sedan åt vi sen lunch med hans föräldrar på alla barns favoritrestaurang, Hungry Horse. Ts pappa vallade först sin Beijing-strandade kollega inne i stan', han skulle ha åkt hem för ett par dagar sedan men svävar just nu i ovisshet om när och hur han kommer tillbaka till Sverige igen.


Idag måndag är det hyfsat temperatur men regnmulet och rätt usel luft, så vi tog bilen till skolan imorse. Vi försov oss också en halvtimme så det kändes rätt skönt att inte behöva stressa iväg på cykel i regnet också. Vi får se vad dagen ger i övrigt, kanske lite mer blominköp och en trevlig lunch förhoppningsvis.


PS Någon har pillat sönder kameran (nämner inga namn), vet ännu inte om det finns någon räddning för den, men den närmaste tiden kan det bli lite tunt med bilder tyvärr.... DS


PPS Såg att Biotherm fått fina priser på Beauty Awards - känner mig lite stolt eftersom jag arbetade rätt hårt med lanseringen av dessa innan jag slutade, så jag tänker ta åt mig del av äran :-)


Ovido - Quiz & Flashcards