Alla inlägg den 2 april 2010

Av Lotta - 2 april 2010 16:01

Skärtorsdagen var dagen för Svenska Skolans stora påskparad. Vädret var strålande vackert och hyfsat varmt så eventet var planerat att äga rum på skolgården. Dock beslöt sig vindarna för att gå upp i kulingstyrka så för att små kycklingar och annat oknytt inte skulle blåsa bort flyttades allt in i stora foajén.


Två timmar före paraden blev Norton snorig och hängig och skickades hem från Dagis. Typiskt, vi som hade köpt särskild kycklingmössa och allt. Nu fick det bli en hemmakyckling av honom istället men gulligt var det ändå.


Gullefjun


Barnen hade varit kreativa i sina utstyrslar och det fanns vanliga kaniner, kaniner med mustasch, kycklingar, påskkärringar, trollkarlar, påskgubbar - ja det mesta man kan tänka sig. Rektorn hade dagen till ära tagit kvasten till skolan och nästan kraschlandat på taket pga blåsten.


Hästlängder sötare än Lille Skutt


  

Häxan Surtant? Nej, Gladtant


 

Hugo körde Påskgubbestilen i cool hatt. Kompisen T kombinerade texmex med paljettägg


  

Hela gänget sjunger påsksånger


Efter uppträdandet var det dags för fika på skolgården. Alla skolbarn hade bakat rulltårta och fått ihop en 4 m lång sådan - smaskens! Det blev lite blåsigt men humöret var det inget fel på.


Beijings snyggaste Påskgubbe


 

Rulltårta i rekordformat


  

Klädstilarna varierade i vårvärmen        

Ovido - Quiz & Flashcards