Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Lotta - 17 maj 2010 07:59

SWEA Beijing fyller 10 år i år och det firades ordentligt i lördags i samband med den årliga sommarfesten.


I år var det förorten som stod värd för festligheterna och partyt gick av stapeln på Pomegranate - en västerländskt hak beläget i byn precis brevid Yosemite, inrymt i ett traditionellt kinesiskt "courtyardhus" eller "siheyuan".


Vädret var sommarperfekt - läge för bara axlar och tunna sommarskjortor och efter uppvärmning hemma hos familjen P begav vi oss via cykel och moped till huvudfestligheterna. Där möttes vi av skön livemusik och ca 65 käcka svenskar på bästa partyhumör.

 

Cyklande och moppande anlände de förväntansfullt

 

Coolare än coolast - kinesiskt tunggung till fördrinken

 

 

 

Mingel-pinglor (cykelturen tog hårt på min frippa)

 

Efter mingel med bubbel blev det långbord på innergården och grillbuffé i det fria - jättegott och oerhört trevligt. Snabbt blev det god "stimmung" och efter värdinnan S. Tomas Ledin-medley var alla på topp!

 

Fräscht och mumsigt

 

Klassiskt långbordsgemyt men inget armgungande till "Ju mer vi är tillsammans" - 60-talisterna armkrokar till "Dover-Calais" istället 


Mycket dans till schlager och äkta 70/80-tals disco gjorde att kvällen svischade iväg i rekordfart och alla verkar eniga i sina omdömen att kvällen fick högsta betyg i SWEA-festernas partylogg.


Lokalbefolkningen i byn fick också en udda upplevelse och kvällens nöje var att hänga utanför haket och kolla in de aparta bleknosarna som "Ooooade hela natten" och på högsta volym åkallade "Sensuella Isabella".

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards