Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Lotta - 3 maj 2010 12:42

Lillebror var bjuden på kalas till en av de bästa kompisarna, A, som fyllde 4 år!


Eventet ägde rum på en restaurang en bit bort som heter New Veranda och som specialiserat sig på lunch- och middagssällskap som inkluderar barn. Ordentligt stort lekrum med gungor, bollhav och klätterställning, fullfjädrat kalaskoncept och förstående personal gör stället till en hot spot för födelsedagskalas i expat-kollektivet och ca 13 barn fick ett par roliga timmar ihop.


Födelsedagsbarnet var i extas, hamburgarna och tårtan delikata och lekstunden uppskattad så här en långhelg runt 1 maj.


Vilket röj!


Under stor koncentration intas hamburgare. Födelsedagsbarnet i rödrutig skjorta och hans storebror i glamourhatt


  

Mamma partycrashade kalaset - och jag som ville att det skulle vara FF!


  

Wooooowww! Undrar vad som döljer sig i paketen?


 

Så här nöjd var födelsedagsbarnet med kalaset. V-tecken som en äkta kines!


Roger och Hugo passade samtidigt på att besöka bilmässan här i närheten som gick in på sin sista dag.


Auto China 2010 äger rum vartannat år och är en av världens största bilmässor. I år såg det ruttet ut för deltagarna men bara 1 dag före invigningen öppnades europeiskt luftrum igen och höjdarna kunde till slut ta sig till Kina. Mässan drar VÄLDIGT MÅNGA BESÖKARE och för oss som bor i närheten av mässanläggningen innebär den drygt veckolånga mässan lite prövningar. Bilkaos, överfulla restauranger och parkerade bilar nästan uppe i träden. Parkering glömde man nämligen att bygga.... I år blev det dock inte lika trångt som för två år sedan. Veteraner som bodde här då tipsade om att lägga upp en veckas matförråd och i princip inte lämna huset under mässveckan. I år krävdes dock specialtillstånd i bilframrutan för att få ta sig i närheten av våra bostadsområden och shuttlebussar från parkeringar längre bort anordnades. Det tackar vi för!


Hugo och Roger överlevde trängseln, fick se en hel del finingar, bland annat nya Kina-Saaben, och var i det stora hela nöjda med besöket som avslutades på ett knökfullt McDonald's.


Ovido - Quiz & Flashcards