Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Lotta - 11 juni 2010 11:55

Ja, nu drar det ihop sig. Snart dags för sommarlov och veckan har präglats några delar vanligt skolarbete blandat med kul sommaraktiviteter för barnen. Det dråsar in Portfolio-pärmar med sammanfattning av vad barnen gjort och lärt sig under året, färdigjobbade skolböcker, teckningar, diverse pyssel.... och det mesta skall ju hem till Sverige så det är tur att vi fått kartonger från Asian Tigers redan, som skall transportera vårt pick och pack.


Torsdag var det baddag för Hugos klass. De har badat flera gånger redan på terminen men idag skulle de till en toppenkul pool i villaområdet Dynasty som också har massor av båtar och andra badleksaker, så det var något alldeles speciellt. Och smaskigt fika vankades det också; ayi-bakade kanelbullar och kärleksmums samt chokladbollar levererade direkt från Sverige - kan det blir bättre?


Norton hängde på också - fikar med cool stajl


  

Fikakön


  

Kärleksmums och kanelbulle - samtidigt!


  

  


På eftermiddagen tog jag lite minnesbilder på Nortons dagis, av fröknarna och kompisarna. Vissa var mer sugna än andra på att posera.


Med fröken Lisen och kompis K


  

Ena bästa kompisen Noel


  

Fröken Jennie


  

Andra bästa kompisen Anton  


Och på kvällen var AC och jag utbjudna av våra superpolare på avskedsmiddag. Vi åt läcker mat  och drack gott vin på sydafrikansk restaurang, Pinotage, och hade en otroligt trevlig "sista-kvällen-med-gänget". Vi fick varsitt fint halsband med orden "man man zou" graverade vilket betyder ungefär "ta det lugnt, lev väl". Dessutom fick vi några fina svartvita Kinabilder som fotograferande H tagit - ett minne för livet!


Maria, Ludde (fd Lennart) och mamma Colleen


  

Eva och Jenny


  

AC och Ulrika


  

Lisa och Helena

  


PS Kände att det här inlägget blev lite högtravande men det blir lätt så i dessa tider av farväl. För att lätta upp stämningen lite listar jag här namnen på några av villaområdena i närheten - vem sa nåt om ödmjukhet?


Dynasty Garden

Merlin Champagne Town

Ritz Garden

Capital Paradise

Chateau Regalia

Ovido - Quiz & Flashcards