Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Lotta - 31 juli 2010 10:57

Sista veckan på drift innan vi flyttar hem till Sollis igen - nu längtar vi allihop efter lite stabilitet efter 6 olika sängar som vi roterat mellan. Norton tror nog dock att vi är på semester och att vi snart skall tillbaka till hans kära Yosemite som han pratar mycket om. Sannolikt kommer han inte ihåg så mycket från gamla Lomvägen. Hugo längtar akut efter att få "komma hem" och sluta turnera så nu laddar han för inflyttning imorgon.


Den här veckan har vi separerat familjen lite. Vi började tillsammans i Nyköping, bl a med ett besök på Palstorps Hage som är ett kul friluftslekland på en bondgård strax utanför stan'. Hinderbanor, klättring, kojor, lådbilar, träleksaker, höhoppning är bara några av de aktiviteter man kan hitta på. Hinderbanan uppe i trädtopparna blev Hugos och min favorit medan Norton hade svårt att slita sig från en bil gjord av en trädstock.


Från onsdag har hugo varit själv hos mormor och morfar. Besök vid Femörefortet i Oxelösund, Parken Zoo i Eskilstuna och Busfabrikens lekland stod på önskelistan och blev också realiserat. Geparderna i Parken Zoo blev riktiga favoriter verkar det som.


Norton har från torsdag varit själv hos farmor och farfar och verkar trivas med det. Där står bl a besök i Säterdalen på agendan.


Roger och jag har BF i Stockholm, bor på hotell och har det toppenskönt. Shopping, god mat i lugn och ro (nåja) och nya Fotografiska museet står på vår önskelista. Bio blev det igår kväll också, Inception med Leonardo Di Caprio som var helt OK.


Annars konstaterar  vi glatt att Pride-Stockholm denna vecka är lite "skojigare" än vanligt men också så oerhört tomt på folk! Karlavägen en torsdagkväll i regn är helt blåstom och majoriteten av restaurangerna är sommarstängda. Det är förmodligen förklaringen till att hela Stockholm besökte italienska Vapiano på Sturegatan just när vi var där - rena Kina-trängseln vilket i och för sig fick oss att känna oss som hemma igen. IKEA en regnvädersdag är också ett bra sätt att motverka känslan av folktomhet. För övrigt kan Vapiano rekommenderas om man orkar köa för att få mat - nybakad pasta tillagad ā la minute framför ögonen på dig smakade jättegott och systemet inbjuder också till att ångra sig och lägga till mer och mer vartefter man blir sugen.


Imorgon eftermiddag inflyttning i Sollis!

Ovido - Quiz & Flashcards